spacer
spacer
Teken ons gastenboek Berichten: 63
[
1, 2, 3, 4
]63

Kaiya en Dennis

Zaterdag, 19 November 2016 om 18:26
Bericht: We hebben sinds een aantal weekjes Boef in huis! Een geweldige pup die we bij jullie hebben gekocht. Wat is hij ondeugend, maar wat een schatje is het toch! Hij is heerlijk aanhankelijk en wil eigenlijk de hele dag knuffelen en spelen.

Bedankt Johan en Grietje voor deze geweldige pup.

Groetjes uit 's Gravenzande
Kaiya, Dennis en Boef!
62

Marieka Bos

Woensdag, 19 Oktober 2016 om 13:38
Bericht: Op 8 oktober hebben we Famke bij jullie opgehaald.Wat een geweldige pup! We zijn superblij met Famke. Ze is zo lief, grappig, mooi,dapper en vooral heerlijk ondeugend. Bedankt Johan en Grietje voor deze fantastische pup! Groetjes uit Eastermar!
61

Peter en Nienke

Zondag, 16 Oktober 2016 om 19:33
Bericht: Lieve Johan en Grietje,
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Sinds een weekje hebben wij ons prachtige bulletje Lizzy in huis en wat zijn we blij met haar! Ze hoort al helemaal bij ons gezin en we houden nu al super veel van haar. Tot ziens en we houden contact! Groetjes Peter en Nienke en de meiden
60

Liliane philippen

Dinsdag, 7 Juli 2015 om 21:53
Bericht: Een berichtje met een bulletje in hett vooruitzicht,

Ik wil toch even laten weten dat ik jullie betrokkenheid en passie voor de Franse bulldog en hun toekomstige eigenaren zeer waardeer.ik heb jullie vorig jaar leren kennen..en al moet ik nog 2 jaar wachten.ik weet nu al dat het wachten het dubbel en dwars waard is.odile krijgt uiteindelijk weer een nieuw vriendje of vriendinnetje om mee te spelen..groetjes liliane
59

Jille en Josephien

Woensdag, 19 November 2014 om 10:24
Bericht: Lieve Johan en Grietje

Wij willen jullie bedanken voor de enorme betrokkenheid wat jullie hebben getoond met de aankoop van onze Baila. Ze blijft nog even bij jullie, maar over een paar weken halen we haar op! We weten en voelen ook dat jullie haar met alle liefde verzorgen. We kijken erg uit naar het moment dat we haar kunnen ophalen.
Lieve groeten van Jille en Josephien
58

Dennis & Sanne

Zaterdag, 18 Oktober 2014 om 20:58
Bericht: Vanmiddag hebben wij ons eerste hondje mogen uit zoeken, wat een super lieve mensen en mooie hondjes! Wij zijn super blij met onze mooie Barry! We gaan er een mooie tijd van maken met deze knapperd!!
57

Frank & Cinzia

Maandag, 30 Juni 2014 om 22:52
Bericht: Hallo Johan & Grietje,

Het is al meer dan een jaar geleden dat stitch te wereld kwam. De tijd gaat ook zo snel. Vandaag hadden we een afspraak staan voor zijn jaarlijkse inenting bij de dierenarts.

Met iets teveel enthousiasme liet stitch van zich horen bij de dierenarts en was de rust daar even ver te zoeken. Eenmaal binnen op de tafel was het een held op sokken, zoals we stitch kennen en wou die het liefst weer rechtsomkeert naar huis. Het prikje zelf voelde hij niks van maar eenmaal op de vloer was meneer toch niet zo'n stoere hond als we dachten.

Verder was de dierenarts heel positief. We kregen nog een compliment dat stitch heel goed in zijn vacht zat en dat die een mooie bouw had. Vele fokkers zullen hier jaloers op zijn, kregen we nog te horen.

Hier mogen we toch trots op wezen en ook jullie dat we het bevestigd krijgen dat stitch toch uitgroeit tot een mooie bull.

De groetjes vanaf de andere kant van Drachten.

Frank & Cinzia
56

Scheggetman

Dinsdag, 4 Juni 2013 om 20:20
Bericht: Wat een mooie foto,s van Danja met haar super mooie pup, ik hoop dat het net zo,n lieve en mooie reu mag worden als zijn oom Gofy, heel veel geluk ermee.
55

Fred en ineke

Dinsdag, 17 April 2012 om 20:48
Bericht: Wat een prachtige foto's weer van jullie mooie bulletjes !! Het is duidelijk dat het echte maatjes van elkaar zijn.....prachtig hoor ;-)
54

Monique

Maandag, 12 December 2011 om 21:00
Bericht: Hallo Johan en Grietje ,

Ik heb de foto's van Danja en natuurlijk ook de rest weer eens bekeken .
Wat is ze groot geworden en ik begrijp dat de andere pups het ook goed maken .Mooi hoor en wat een dame die Danja .

Groet van Monique Marcin
53

Jurjen en Frida

Zaterdag, 10 December 2011 om 17:06
Bericht: Hallo,

Na ons gesprek zaterdagmiddag in het centrum van Drachten hebben we direct jullie site bekeken. Echt heel leuk, veel info en mooie en grappige foto's. We hadden eerst twee Staffordshire terriers, nu nog één en we vinden een Franse Bulldog prachtig dus we houden jullie site in de gaten.

Vriendelijke groeten Jurjen en Frida
52

Marco en Monique

Zaterdag, 8 Oktober 2011 om 17:31
Bericht: Hallo Johan, Grietje en mama van onze Conan.

We zijn zo blij met onze Conan. het gaat heel erg goed met hem. Hij eet goed en groeit lekker. Bij de DA heeft hij zijn 2de prikje al gekregen en zij zei dat hij keurig door de fokker is afgeleverd. Met deze opmerking zijn wij zo blij, want daar waren we ook naar op zoek.

Groetjes uit Zeewolde,
Marco, Monique, Kayleigh, Nando, onze bouvier Twister met zijn nieuwe broertje Conan

51

Marion

Vrijdag, 7 Oktober 2011 om 09:55
Bericht: Hoi Johan en Grietje

Het gaat heel goed met Poppy ze is ontzettend lief en altijd vrolijk en ze vind het heerlijk om bij onze Engelse bulldoggen te zijn.
Nogmaals bedankt voor dit mooie en lieve meisje.

Groetjes Marion
50

Gert en Rianne Dekker

Zaterdag, 24 September 2011 om 20:19
Website: www.amideso.com
Bericht: Zo zeg...ik dacht: laat ik eens even weer naar de pupjes kijken....maar het zijn geen pupjes meer...ze zijn al echte bullen...wat zien ze er geweldig uit zeg.Super.

Groetjes
49

Monique

Dinsdag, 6 September 2011 om 16:11
Bericht: Hallo Johan en Grietje ,

Het is al even geleden dat ik ben geweest om de pups te bewonderen .
Maar wat zijn ze prachtig en wat een lieve moeder hebben ze toch .
Hoop dat ze het goed maken?

Groetjes van Monique
48

Hennie en Henny

Vrijdag, 26 Augustus 2011 om 17:07
Bericht: Beste Johan en Grietje.
Wat fijn dat we zo snel een afspraak konden maken om naar de pups te kijken en dat we Caine van jullie mogen kopen, we zullen er heel goed voor zorgen. Veel succes met de bullen fam. Groetjes, Hennie en Henny
47

Fred en Ineke

Zondag, 21 Augustus 2011 om 11:57
Bericht: Johan en Grietje, wat leuk dat we vrijdag even naar de puppies mochten kijken (ze zijn prachtig)......en wat is Noeska een geweldige moeder !! Bedankt voor jullie gastvrijheid, mooi om te zien hoe geweldig goed de hondjes het bij jullie hebben. Langs deze weg willen we jullie nogmaals heel veel sterkte toewensen met de operatie van Johan die er aan zit te komen.

Warme groet, Fred en Ineke (en een pootje van Noa)
46

Serana en andre

Zondag, 14 Augustus 2011 om 17:32
Bericht: Hoi johan en grietje,
Net terug van vakantie, en direct op de site gekeken en ja hoor
Heel erg gefeliciteerd!,! En wat zijn het er veel. Heel veel succes en een dikke knuffel aan noeska, we komen snel kijken naar de pups, Serana en andre
45

Esther Geenen

Zaterdag, 13 Augustus 2011 om 21:17
Bericht: Heel erg gefeliciteerd met de kleintjes!!!! Wat zijn ze weer prachtig!

Groetjes uit Den Haag,
Esther
44

Fred & Ineke

Donderdag, 11 Augustus 2011 om 10:30
Bericht: Van harte gefeliciteerd met de komst van de 6 mooie buldogjes.
Ze zijn prachtig !![
1, 2, 3, 4
]