spacer
spacer
Teken ons gastenboek Berichten: 63
[
1, 2, 3, 4
]23

Pascalle en Jeroen uit Zaandijk

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:32
Bericht: Hallo Johan en Grietje, Van harte gefeliciteerd met de geboorte van de nieuwe pups. Het is een mooi drietal. We hopen dat ze zullen uitgroeien tot mooie Franse bulletjes. Gezien de combinatie van de ouders gaat dat zeker lukken!
22

Epie uit Dr88

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Bericht: Mooie schattige pups. Moeders heeft mooi spul op de wereld gezet !!!!! Groetjes Epie
21

Esther uit Den Haag

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Bericht: GEFELICITEERD met de nieuwe pups!!!
20

Fenna maldonado uit drogeham

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Bericht: Hallo, wij zijn bennie en fenna uit drogeham, we hebben geen franse bulldogs, maar vind ze wel super leuk, wij hebben op dit moment een tervurense herder genaamd lady, en een duitste herder genaamd king, dat zijn ook prachtige lieve honden, maar ik heb net even de puppies gezien van johan en grietje, en ben er wel verliefd op hoor, echte schatjes. wie weet misschien dat we later nog eens een franse bulldog nemen, maar eerst nog maar even genieten van onze honden die er nu nog zijn, al worden ze wel en dagje ouder. maar wel mijn schatjes zijn. nou johan en grietje nu moeten we maar snel even op kraamvisite komen anders zijn ze straks weer weg. groetjes bennie en fenna. pootje van king en lady
19

Udo en Rina uit Berlikum

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Bericht: Hallo, Wij willen ons even aan u voorstellen. Wij zijn Udo en Rina de Haan uit Berlikum (frl) Wij hebben 2 super leuke franse bulldog reutjes met Stamboom van nu 4 maanden oud. Ze heten Spike en Beau. Het zijn twee heerlijke boeven die graag spelen, elkaar uitdagen, eigenwijs zijn maar tegelijk erg stoer. Ze zijn leergierig, weten al een aantal commando's en zijn super lief voor ons 2 kinderen van 6 en bijna 1 jaar oud. Het is een genot dat we twee bulldogjes hebben genomen, het maakt het heel gezellig voor ons maar ook voor henzelf omdat ze dan niet alleen zijn. Als Spike uit groeit tot de reu die we denken, dan kan het zijn dat we hem aan gaan bieden als dekreu (NIET voor Handelaren). We hopen dat ze lang bij ons mogen blijven. Onze vorige franse bull (Taz van 't Goirles Hofke) kreeg helaas epilepsie en is 8 jaar en 7 maanden geworden. Groetjes van Fam. de Haan Pootjes van Spike en Beau
18

Petra uit Sneek

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Bericht: Hoi Johan en Grietje, Lees ik dat goed is Noeska weer gedekt? Spannend. Ben benieuwd hoe het gaat verlopen. Succes. Groetjes, Petra, en de bullen.
17

Angelique uit Rotterdam

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Bericht: Van harte gefeliciteerd met jullie kleinhonden, 1 jaar alweer pffff gaat hard. Sterre is in ieder geval erg verwend vandaag, eigenlijk elke dag wel, en hoopt dat haar broertjes en zusjes dat ook zijn. Groetjes Angelique, Esther en Sterre
16

Johan, Grietje en Noeska. uit Drachten

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Website: http://www.vanemerance.nl
Bericht: Hoi, ook langs deze weg willen wij alle puppies van harte feliciteren met hun eerste verjaardag.(22-09-2008 ) We hopen dat het voor hun een verwendag wordt !!!!! Mvg Franse Bulldogkennel van Emerance.
15

Maartje uit Zaandijk

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:31
Website: http://www.fabelland.nl
Bericht: Hallo bijna jarige Bullenjobjes, even een klein berichtje in jullie gastenboek vanuit Zaandijk waar die gekke Jerry (Argon) van jullie is komen te wonen. Het mannetje wordt alweer bijna 1 jaar! NOG MAAR 1 WEEK EN DE MAN MOET VOLWASSEN ZIJN HAHAHAA EN GEDRAGEN NATUURLIJK!! Ik dacht jullie staan op onze Website en ik zal bij de bijna jarige bulletjes in het gastenboek een aantekening zetten de broertjes en zusjes ook feliciteren bij deze. Dat jullie allemaal maar goed verwend gaan worden de 22e, (ook ik zal er aan denken ;-) ) en een fijne dag toegewenst. vr gr Mrt. een petemoeder van dat kleine koetje.
14

Veronique uit Amsterdam

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: Hoi Johan & Grietje, Mijn pupje van 7 maanden is een nazaat van Amiro. Bink is prachtig, silm en heeft een geweldig karakter. Ik kan mijn leven niet meer indenken zonder een franse Bull. Hopelijk gaat Bink zijn vader Amiro achteraan en zal hij later veel mensen blij maken met lieve en mooie pupjes. Ik wens jullie veel plezier van jullie mooie bulletjes. Groetjes Veronique
13

Johan en Grietje uit Drachten.

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: Petra en Joop, veel succes volgende week vrijdag (11-09-2009) met de geboorte van jullie pups. We hopen dat Andor een trotse vader mag worden. vr gr Johan, Grietje en Oma Noeska.
12

Marco uit drachten

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: hey johan en grietje mooie site super
en de koffie was weer lekker vanmiddag
groetjes marco
11

Martin Hooft uit drachten

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: Hey Johan en Grietje!

Super leuke site!
Ga zo door en veel mooie hondjes toegewenst.

Groeten Martin

10

Monique uit Drachten

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: Hallo Johan en Grietje ,

Prachtige site en het is meer dan een aardigheid ........ Verliefd ??
Mijn vriendin heeft een Franse Buldog waar ik weg van ben dus ik was al enigzins verkocht .
Ik zal haar jullie site aanraden .
Leuke filmpjes ook .
Als er weer eens een nestje komt ???? Wie weet ???? ( dat word hard sparen voor mij ) HI hI
Maar kijken kost geen geld he ??
Jullie krijgen de groeten van mijn moeder die ook zeer verbaasd was dat ik Johan ben tegen gekomen .
Leuk hoor .

Hartelijke groeten van Monique Marcin
9

Maureen Polman uit Ureterp

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: Hoi Johan & Grietje,

Leuk om jullie te treffen bij de Hema afgelopen zaterdag. Wat een ontzettende mooie en lieve hond hebben jullie. Grappig dat er toch ook nog een kennel in het Noorden van het land is. Als jullie weer een nestje verwachten hoor ik het graag, wie weet zijn we dan aan ons puppy toe (eerst ons Jack Russell-puppy). We willen in ieder geval een zwart teefje.

Groetjes,
Maureen
8

Johan & Grietje. uit Drachten

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:30
Bericht: Hallo allemaal,
langs deze weg willen wij alle nieuwe puppie eigenaren bedanken voor het goede E-mail contact en de toegezonden foto`s.Zo krijgen wij een ook een beeld , hoe het verder met de ontwikkeling van de puppies gaat.Dit stellen wij zeer op prijs.

vr gr Kennel v.Emerance.
7

T.Kloosterman uit Burgum

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:29
Bericht: Hallo johan en grietje ,mooie website met leuke foto,s en filmpjes ,vertederend noeska met haar kroost ,wens jullie veel geluk met jullie hartverwarmende hondeliefde,hartelijke groetjes teake uit burgum.
6

Angelique&Esther uit Rotterdam

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:29
Bericht: Hoi Johan en Grietje,
De website is erg mooi geworden, leuk al die foto's en leuk om te zien hoe de broertjes en zusjes van Sterre het doen. We zullen jullie binnenkort weer wat foto's sturen, Sterre is gek op foto's maken.

Groetjes van ons en ingepakte poot van Sterre, ook voor Noeska.
Angelique
5

Karst en Marloes

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:29
Bericht: Hallo Johan en Grietje,

Onze complimenten voor de site,
Leuke foto's! Met Mick gaat alles goed, Hij groeit goed en word al mooi gespierd.
Het liefs ligt hij heerlijk tussen ons in op de bank te snurken..
Volgende maand gaan we verhuizen, Mick is al een paar keer in het nieuwe huis geweest en rent als een gek heen en weer in de lege woonkamer.

Wij houden jullie op de hoogte en de site in de gaten.

Groetjes Karst en Marloes
Pootje van Mick.
4

Pascalle uit Zaandijk

Woensdag, 19 Mei 2010 om 16:29
Bericht: Hallo Johan en Grietje,

Jullie website ziet er puik uit. Leuke foto's en filmpjes waar iedereen van ksn genieten. Jerry (Argon) van jullie Noeska groeit inmiddels uit tot een hele mooi Bull en nieuwe foto's volgen weer.

Groetjes Jeroen en Pascalle[
1, 2, 3, 4
]