spacer
spacer
spacer
Emerance excella de la verite.

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 

Wij zijn Johan en Grietje Scheffer uit Drachten.( Friesland ).En komen allebei uit het Groninger land.
Onze liefde voor Franse Bulldog is begonnen in 2006.
We waren direct verliefd. Nadat we verschillende internet sites hadden bekeken zijn we via de HBC (Hollandse Bulldoggen Club) d.m.v puppybemiddeling terecht gekomen bij een erkende Fokker op de Veluwe. Uit een uitmuntende combinatie zijn daar op 28 december 2006 vier gezonde puppy’s geboren waaronder 2 reuen en 2 teven uit de lijn Sans Pareil/v.h.Maasjesfles.
We hebben toen gekozen voor een teefje die we de naam NOESKA hebben gegeven.

De Franse Bulldog is erg gehecht aan zijn eigenaar en is uiterst loyaal.Zijn legendarische zachte aard en zijn "joie de vivre"maken hem/haar het ideale familiehuisdier.Daarnaast is het ook een clown, met ideeen in overvloed om de aandacht op zich te vestigen!

Toen onze NOESKA anderhalf jaar was leek het ons leuk om er een nestje mee te fokken. Na  overleg met onze Dierenarts hebben we ons aangemeld via de Raad van Beheer op Kynologisch gebied en de geregistreerde kennelnaam van Emerance aangevraagd.

Deze naam is tot stand gekomen omdat wij een bouvier hadden met de Stamboomnaam Emerance Excella de la Verite( zie foto). Deze teef had een schitterende staat van dienst m.b.t tentoonstellingen. En een fantasties karakter/lief en zeer gehoorzaam.Vandaar dat wij voor deze stamboomnaam hebben gekozen.

Op 3 augustus 2011 zijn er bij ons 6 gezonde puppies geboren uit een uitmuntende combinatie.Uit deze combinatie hebben wij zelf een gestroomd teefje gehouden en haar de naam DANJA gegeven.Sinds 14 februari 2016 is bij ons Diva gekomen en is een volle zus van Danja.Verdere info over DANJA en DIVA kunt U op deze site vinden.

Wij zouden het op prijs stellen als U in ons
GASTENBOEK een leuk berichtje zou schrijven.

 

                                                             Klik hier voor meer gratis plaatjes